Είχα διαβάσει κάπου πως αν θες πραγματικά να ωφελήσεις ή ακόμα και να σώσεις έναν άνθρωπο απλά κράτα του την ελπίδα ζωντανή. Η ανάγκη του ατόμου να ελπίζει, να πιστεύει σε μία θετική έκβαση ακόμα και σε ένα όνειρο είναι κινητήριος δύναμη για να υπάρχει και να αντέχει όλα όσα αρνητικά και θετικά μπορεί να του συμβούν.
Διαβάστε περισσότερα...
Το 2016 είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους, θέλοντας να διακωμωδήσουν τη χαμηλή τους οικονομική κατάσταση η φράση η οποία υπάρχει στα χείλη των περισσοτέρων Ελλήνων είναι «No money, no honey...”
Διαβάστε περισσότερα...
Οι σχέσεις όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ένας κύκλος ο οποίος άλλοτε κλείνει οριστικά και άλλοτε ανανεώνεται για να ανοίξει ένας νέος.Πολλοί άνθρωποι δυσκολευόμαστε να τελειώσουμε μία σχέση και καταλήγουμε να διαιωνίζουμε μία ψυχοφθόρα και επίπονη κατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα...
Είναι η συζήτηση που τρέμουν οι περισσότεροι gay άνθρωποι καθώς φοβούνται τις αντιδράσεις των δικών τους ανθρώπων στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητας τους. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ένας άνθρωπος θα πρέπει να κάνει ειδική ανακοίνωση των σεξουαλικών του/της προτιμήσεων ώστε να γίνει αποδεκτός ή μη από την κοινωνία.
Διαβάστε περισσότερα...
Με το τέλος της χρονιάς, οι άνθρωποι συνήθως κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό για να μετρήσουν επιτυχίες και αποτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα...
Πολλοί συνάδελφοι έχουμε ακούσει αρκετές φορές από τους θεραπευόμενους να μας λένε « Κάτι πρέπει να έχω αλλά δε ξέρω τι…», « Σίγουρα θα έχω κάποια διαταραχή αλλά δε γνωρίζω ποιά και από πού προέρχεται…» ή ακόμα και « Νιώθω ότι τρελαίνομαι…».
Διαβάστε περισσότερα...
Όλοι μας προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη χωρίς όμως στο τέλος της ημέρας να έχουμε το αίσθημα της ικανοποίησης γιατί νιώθουμε πως κάτι λείπει….
Διαβάστε περισσότερα...
Πόσοι άνθρωποι αναφωνούν σε μία σχέση «Έχεις αλλάξει» ή «Δεν είσαι πλέον αυτός-η που ήσουν» λόγια τα οποία φανερώνουν απογοήτευση και ματαίωση των στόχων-ονείρων που είχε το άτομο για την σχέση. Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι έχει πράγματι ο άνθρωπος / σύντροφος / φίλος μας αλλάξει ή εξαρχής εθελοτυφλούσαμε?
Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 4